Om akupunktur

Nyttig information

Akupunktur

Er baseret på teorien om, at en livskraft kaldet Qi(udtales thii) strømmer gennem kroppen langs visse kanaler, kaldet meridianer. Hvis meridianerne er blokeret kan det forårsage sygdomme, og ifølge teorien, kan indføringen af tynde nåle på præcise steder langs disse meridianer fjerne blokeringen af strømmen af Qi, lindre smerter og genoprette sundhed.

Selv om kun få vestligt læger vil være enige med begrebet blokeret Qi, er teorien dog en meget effektiv måde til at organisere og indsætte og derefter stimulerende nåle, der kan fremme produktionen af kroppens naturlige smertebedøvende kemikalier, såsom endorphiner, serotonin.

Akupunktur klinikker i København

Vi har klinikker i København, Charlottenlund og Lyngby. Du kan læse omkring akupunkturbehandlinger her 

Ønsker du at læse om hvordan en akupunkturbehandling foregår og hvorledes processen er, kan du læse meget mere om dette via dette her 

Akupunktur klinikker i København

Vi har klinikker i København, Charlottenlund og Lyngby. Du kan læse omkring akupunkturbehandlinger her 

Det har været brugt i mere end to tusinde år i Kina for at fremme trivsel og behandle sygdom. I kinesisk medicin, er sundhed menes at skyldes den frie strøm af energi, kaldet chi, i kroppen. Sygdom tilskrives en blokeringer i denne energistrømme, hvilket kan lettes ved anbringelse af tynde nåle på forskellige steder i kroppen. Desuden er vores godkendte akupunktører uddannet i mange andre aspekter af kinesisk medicin, herunder naturlægemidler, massage,
rådgivning og ernæring. Disse erfarne godkendte akupunktører er uddannet til at arbejde med patienter med komplekse medicinske tilstande samt sunde enkeltpersoner, der ønsker at opretholde en sund krop uden ublancer.
Akupunktur kan være nyttige til at opretholde et godt helbred og i akupunktur behandle patienter med en bred vifte af helbredsproblemer. Akupunktur kan anvendes alene eller i kombination med andre komplementære eller konventionel medicin behandlinger. Hvis du ikke er sikker på, om akupunktur er en passende behandling for din tilstand så kontakt os på mail eller telefon.
Når du kommer til din første konsultation-Behandling udarbejder en af vores Akupunktører sammen med dig en journal så vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der bedst passer dine behov samt gennemgå de forskellige services som vi på Dansk-akupunktur kan tilbyde. Akupunktur kan anvendes til at behandle en række tilstand og sundhedsmæssige problemer, herunder:

Akupunktur lindrer omgående smerter i muskler, sener og knogler, fordi der optræder en udligning af trykket på de nerver, der giver smertesignalet. Ophobede affaldsstoffer skylles væk og ny helbredende næring kommer frem til vævet. Du bliver smertefri og rask.

Komplekse sygdomstilstande er ofte en følge af stagnationer, som akupunkturbehandlingen kan opløse. På den måde hjælpes og understøttes dit medfødte immunsystem, så det kan udføre sit job med at helbrede dig og holde dig rask.

Akupunkturbehandling er en af de bedste måder til at skabe balance i kroppen. Det er en slags indre fitness, der virker fysisk stimulerende og psykisk beroligende. Derfor vælger mange at få akupunktur med jævne mellemrum, f. eks. en gang om måneden eller hvert halve år.

  1. hormonelle problemer
  2. kvinderelaterede sygdomme
  3. sygdomme som stammer fra hjernen eller fra nerverne
  4. svækket immunforsvar
  5. sygdomme som bryder ud i forbindelse belastninger
  6. muskelspændinger
  7. smertetilstande i hele bevægeapparatet
  8. fordøjelses problemer
  9. mave- og tarmrelaterede ubalancer

 

Vi er blandt de absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag. Skal vi også hjælpe dig ?

 

Log in with your credentials

Forgot your details?