Hold i nakken

– er en fastlåsning af hovedets bevægelighed, der giver kraftige smerter, når man forsøger at bevæge hovedet. Det opstår oftest akut efter en forkert bevægelse eller hvis man f. eks. har ligget forkert om natten. Der er tale om en krampelignende tilstand i muskulaturen omkring nakken. Man kan smertedæmpe med en ispose (evt. frosne ærter) fra fryseren, men ønsker man en hurtig og varig effekt, bør et nakke-hold behandles.

Akupunkturbehandling

– er den hurtigste kendte metode til at ”blive låst op igen”. Du vil i de fleste tilfælde opleve en øjeblikkelig lindring, og holdet kræver normalt kun ganske få behandlinger for at normalisere sig. Vi kan også vurdere om årsagen til holdet kræver yderligere behandling ved eventuel mistanke om diskusprolaps eller lignende. Vi kan ligeledes give dig nogle gode råd og behandle årsagerne, hvis du har tilbagevendende nakkeproblemer.

Den kinesiske version Hold i nakken hedder Lao Zhen på kinesisk. Det bogstaveligt betyder “Fallen fra puden” Den beskriver mønstre af akut ukompliceret stivhed og smerter i nakke, hvor den normale bevægelse er begrænset som kan i de fleste tilfælde påvirke voksne. Stive nakke er almindeligt i løbet af foråret og vinteren, vi har stor erfaring i forskellige behandlingsformer indenfor akupunktur, som du kan læse mere om her.

Ønsker du at læse mere om nakkesmerter, hold i nakken kan du læse mere via: Neck Pain Relevante vestlige Sygdomme Torticollis, Cervikal Rheumatism, Cervikal Muscle Strain, Cervikal fibrositis

 

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark og i  Akupunkturklinikken Hjælper mange mennesker hver dag. Skal vi også hjælpe dig med din nakke ?

 

Log in with your credentials

Forgot your details?