Allergi- intolerance- åndedraet og eksem

Som en af de få danske behandlere, har vi specialiseret os i allergi, intolerance, åndedræt og eksem.  

De enkelte lidelser er kort beskrevet nedenfor i punktform, du kan finde information omkring de enkelte lidelser her på vores hjemmeside.

  • Allergi– pollen- husdyr- fodevarer mv.
  • Astma
  • Eksem
  • Hofeber
  • KOL
  • Overfolsomhed
  • Udslæt 

Allergi- intolerance- åndedræt- og eksem

– er et stort specialeområde som omfatter en masse forskellige diagnoser, helt fra eksem til rygerlunger. En masse af nedenstående lidelser behandles normalt med medicin. Der er bare den risiko at medicinen ikke virker efter hensigten, og at
du udvikler bivirkninger.

Allergi og intolerance

– der er udbredt misforståelse, om forskellen på allergi og intolerance. Kort fortalt er allergi kroppens modstand mod modstand mod protein med meget arvemateriale. Når kroppen reagerer uhensigtsmæssigt på stoffer som ikke er protein med meget arvemateriale er det intolerance. Det er muligt at teste for allergi (bedst kendt er priktesten), men det er desværre ikke muligt at lave en effektiv test for intolerance bl. a. fordi de stoffer som forårsager intolerancen er meget mere mangfoldige og påvirker kroppen på mangfoldige måder.

Åndedræt

– er samlingen af lidelser som påvirker dit åndedræt, og der er de mest almindelige lidelse KOL og astma.

Eksem

– og udslæt er de hudlidelser, som opstår eller forværres som direkte følge af allergiske eller intolerance årsager. Ved børneeksem er det meget vigtigt at barnet bliver behandlet, fordi der senere i livet ses en større hyppighed af astma og svære allergiske tilstande, hvis ikke kroppens immunforsvar bliver styrket
allerede i børnealderen.

Akupunktur

– kan behandle ovenstående sygdomme, så du ikke alene bliver fri for irriterende bivirkninger ved medicinsk behandling, men også får fjernet årsagen til lidelsens opståen. Behandlingen har specifikt den ønskede effekt, fordi akupunktur er god til at styrke kroppens immunforsvar.

Ønsker du at læse mere om vores forskellige behandlingsformer indenfor akupunktur, kan du læse vores forskellige former her. Vi er en del af de godkendte danske akupunktører, som er din sikkerhed for at vi er godkendte alternative behandler.

Vi er blandt de absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag. Skal vi også hjælpe dig med din allergi?

Log in with your credentials

Forgot your details?