Skuldersmerter fjernes i dag med akupunktur

Skuldersmerter

– er meget ofte en følge af belastninger i forbindelse med krævende arbejdsstillinger, kuldepåvirkninger men kan også være forårsaget af en stresset tilværelse. Muskelspændinger i skuldre og øverste del af ryggen kan give smerter og føleforstyrrelser langt ned i armene.

Akupunktur

– viser gode resultater med hensyn til heling af skulderproblemer. Spændinger i muskler og sener opløses og der skabes den gennemstrømning, der er nødvendig for at fjerne de affaldsstoffer, som er årsag til inflammationen og dermed til smerterne.Smerter og eventuelle føleforstyrrelser aftager næsten omgående. Alle, der kommer her i klinikken med smerteproblemer oplever en rar fred i kroppen, når de kan slappe fuldstændig af på briksen mens nålene gør deres virkning. Normalt vil der være behov for 3 til 6 behandlinger og man må være indstillet på at skåne skulderen i behandlingsperioden.

 

Vi er blandt de absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag. Skal vi også hjælpe dig med din skulder ?

 

Log in with your credentials

Forgot your details?