Helvedesild

Lidelser

Helvedesild – Herpes zoster

– er en meget smeterfuld hudlidelse, som hypist forekommer på brystet, maven og ryggen, men kan i sjældne tilfælde også optræde i ansigt og i munden. Meget ofte kommer helvedesild kun på højre eller venstre side af kroppen.

Helvedesild er en herpes virus, som kommer i udbrud når kroppens immunforsvar er tilstrækkeligt lavt…

Nogle mennesker kan ikke sove pga. smerter og kløe. I Kinesisk medicin handler det om for meget varme, den tager vi væk, når du kommer til behandling.

undgå chilli, ingefær og ginseng ved udbrud.

– er en af de naturlige metoder til at styrke immunforsvaret og fjerne akutte smerter. I den kinesiske medicin, er lidelsen betegnet som en varm tilstand i kroppen, og behandlingen med akupunktur retter sig hen imod at fjerne denne hede. Man kan også sige, at når man i den kinesiske medicin fjerner varmen, styrker man immunforsvaret. I langt de fleste tilfælde, vil du opleve en øjeblikkelig smertelindring ved helvedesild, allerede efter 2 minutter, når du bliver behandlet med akupunktur.

Bemærk

– såfremt du får helvedesild og det spreder sig til ansigtet og munden skal du øjeblikkeligt søge læge, da virussen i sjældne tilfælde kan angribe øjnene.

Vi mener selv, at vi er verdensmester i at behandle Helvedesild og har gennem mange år behandlet rigtigt mange mennesker med denne smertefulde lidelse

VI ER GLADE OG STOLTE OVER VORES GODE RESULTATER OG ER TAKNEMLIG OVER DE MANGE GODE ANBEFALINGER VI HAR FÅET.

Vi fremlægger snart et resultat af vores studie undersøgelse fortaget på klinikken.

Log in with your credentials

Forgot your details?