Helvedesild

Lidelser

Helvedesild – Herpes zoster

Hvad er helvedesild og hvordan kan man behandle det?
Hvad er helvedesild? Helvedesild, som nogle også kalder for herpes zoster, er en virusinfektion. Det den samme virus, som den der kan resultere i skoldkopper.

Hvis du har oplevet helvedesild, så ved du allerede, at det er meget smertefuldt, hvilket også er grundene til sygdommens navn. Helvedesild dukker op i form af et smertefuldt rødt udslæt på huden. Over omkring tre-seks dage vil dette udslæt udvikle sig til små blærer, som over tid kan blive fyldt op med blodig væske eller pus.

Denne sygdom kan dukke op alle steder på kroppen, både kroppen og ansigtet, men en af de kendetegnende ting for udslættet er, at det altid kun breder sig i en side af kroppen.

– er en meget smeterfuld hudlidelse, som hypist forekommer på brystet, maven og ryggen, men kan i sjældne tilfælde også optræde i ansigt og i munden. Meget ofte kommer helvedesild kun på højre eller venstre side af kroppen.

Helvedesild er en herpes virus, som kommer i udbrud når kroppens immunforsvar er tilstrækkeligt lavt…

Nogle mennesker kan ikke sove pga. smerter og kløe. I Kinesisk medicin handler det om for meget varme, den tager vi væk, når du kommer til behandling.

undgå chilli, ingefær og ginseng ved udbrud.

– er en af de naturlige metoder til at styrke immunforsvaret og fjerne akutte smerter. I den kinesiske medicin, er lidelsen betegnet som en varm tilstand i kroppen, og behandlingen med akupunktur retter sig hen imod at fjerne denne hede. Man kan også sige, at når man i den kinesiske medicin fjerner varmen, styrker man immunforsvaret. I langt de fleste tilfælde, vil du opleve en øjeblikkelig smertelindring ved helvedesild, allerede efter 2 minutter, når du bliver behandlet med akupunktur.

Bemærk

– såfremt du får helvedesild og det spreder sig til ansigtet og munden skal du øjeblikkeligt søge læge, da virussen i sjældne tilfælde kan angribe øjnene.

Vi mener selv, at vi er verdensmester i at behandle Helvedesild og har gennem mange år behandlet rigtigt mange mennesker med denne smertefulde lidelse

VI ER GLADE OG STOLTE OVER VORES GODE RESULTATER OG ER TAKNEMLIG OVER DE MANGE GODE ANBEFALINGER VI HAR FÅET.

Vi fremlægger snart et resultat af vores studie undersøgelse fortaget på klinikken.

Log in with your credentials

Forgot your details?