Akupunktur behandling i Hellerup, Gentofte, Charlottenlund og Lyngby Vi har over 25 års erfaring

Du kan finde os  her og finder du ikke lige den information du søger indenfor din lidelse, kan du finde uddybende informationer omkring lidelser og akupunktur her på siden.

Vi har gennem mange år tilbudt godkendt Akupunkturbehandling i området Charlottenlund, Lyngby, Hellerup samt Gentofte

Akupunktur er en form for terapi der hjælper mod helbredsproblemer og andre former for smerter. Ved hjælp af præcise nåle der bliver ført ind i huden på specifikke områder kan nerverne blive stimuleret og hjælpe kroppen med at producere smertestillende endorfiner.

Oprindeligt stammer metoderne fra hvad vi i dag kender som Kina, og har været brugt i Asien i tusinder af år. Herhjemme er akupunktur blevet populært de seneste 30-40 år, og benyttes især mod blandt andet forskellige former for eksem, graviditetssmerter, rygestop og anden smertebehandling. Især mod migræne og spændinger der medfører hovedpine har akupunktører vist sig at være populær.

I de seneste 5-6 år er en ny trend begyndt at dukke frem herhjemme. Kosmetisk akupunktur  er fokuseret på at forbedre kvaliteten af hudcellerne i ansigtet, og skulle blandt andet kunne reducere rynker, helt fjerne svage linjer i huden og forbedre hudens farve og helbred. En af faktorerne for denne stigende popularitet har at gøre med at der ikke bliver brugt farlige stoffer eller unaturlige ingredienser indenfor akupunktur.

Da teknikkerne er baseret på oldgammel kinesisk tradition og viden, og har mange tusinde års ry for at være effektivt og sikkert er mange kunder som før ønskede botox behandlinger nu gået over til dette naturlige og sikre alternativ.

Et af omdrejningspunkterne handler om akupunktur punkterne. Det vil sige de områder på kroppen hvor indførelsen af en nål vil skabe den ønskede effekt. Samlet set er der beskrevet over 400 forskellige sådanne punkter som er forbundet til hinanden og løber gennem hele menneskekroppen. Nej, det gør ikke ondt at få akupunktur. 

Ved at have studeret disse punkter og faget selv, kan en akupunktør stimulere disse områder med de tynde metalnåle, og sågar ved at benytte elektricitet, kaldet elektroakupunktur, kan man forstærke effekten.

Vi underviser i akupunktur og vores godkendte akupunktør Michael Jensen har undervist og uddannet over 200 akupunktører i Danmark   

Vi er blandt de absolute bedste akupunktører i Danmark, i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag. Skal vi også hjælpe dig ?

Log in with your credentials

Forgot your details?