Ledgigt

– er den mest almindelige form for inflammatorisk gigt, og netop gigtlidelser er blandt de hyppigste sygdomme, og den vigtigste årsag til nedsat arbejdsevne og invaliditet i Danmark. Har du fået konstateret leddegigt, er symptomerne ikke kun smerter men også en langsigtet skade på brusk og knogler. Disse angreb forårsager stivhed, hævelse og skader på leddene samt smerter. Leddegigt patienter har ofte en masse symptomer, som følger med sygdommen og medicineringen. Akupunktur har ofte den bedste effekt også på disse mangfoldige symptomer, som følger med sygdommen.

Akupunktur

– er kendt for sin gode evne til at bekæmpe inflammatoriske tilstande uden de bivirkninger vi kender fra traditionel gigtmedicin. Akupunktur fjerner spændinger og har derfor en lindrende og i visse tilfælde en heldbredende effekt. Immunforsvaret forbedres og anfaldene mindskes og bliver mildere. Behandlingen af leddegigt kan være langvarig men, den gode efffekt af akupunktur er mærkbar umiddelbart efter første eller anden behandling.

Tilbage til hovedsiden om gigt

Læs mere om psoriasisgigt

Læs mere om sjøgrens syndrom

Gigt er i Danmark en meget udbredt lidelse og der findes en gigtforening hvis man bliver ramt.

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken Hjælper vi mange mennesker hver dag.  Skal vi også hjælpe dig med din gigt ?

[/vc_column][/vc_row]

Log in with your credentials

Forgot your details?