Bliv kvit med PCO`s symptomer

Brug af akupunktur for PCOS behandling kan være en utrolig virkningsfuld behandling, en naturlig behandlingsmulighed. Vigtigst er det, at vi har gode erfaringer med at bruge akupunktur til at behandle polycystisk ovariesyndrom symptomer med utrolig succes.

I den Kinesisk medicin vurderer vi de symptomer, du har, og behandler årsagen til dette symptom. Det er typisk en kombination af akupunktur og urter ordineret af en akupunktør, der arbejder for at udbedre alle hormonelle ubalancer i kroppen. Akupunktur søger at løse den hormonelle kaos ved roden.

Vi kan nævne mange fordele ved af brug akupunktur for PCOS, det er virkelig effektivt.

Akupunktur hjælper dem med at regulere og styre deres perioder . Det har imidlertid også vist sig at hjælpe med vægttab og reduktion af hovedpine samt forbedring af patienternes humør og perspektiver. Kinesisk medicin behandler PCOS ved at hjælpe reducere fugt og slim ophobning ved behandle milt og nyrer.

 

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark. I akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag.  Skal vi også hjælpe dig med din PCO ?

Log in with your credentials

Forgot your details?