Overgangsalder og symptomer:

Hedeture

– er det mest udtalte symptom i forbindelse med overgangsalderen – læs mere her…

Humørsvingninger

– er et at de mest almindelige psykiske ubalancer som du kan møde i overgangsalderen. Du skylder dine omgivelser og din mand, at få gjort noget ved humørsvingninger. Det er jo ikke godt hvis dine ubalancer “overføres”, så din mands nerver bliver mere og mere tyndslidte.

Nattesved

– er en stor irritationsfaktor, når du skal have dynen af og på flere gange om natten, og måske også har behov for at skifte sengetøj om natten.

Søvnforstyrrelser

– er også velkendt i overgangsalderen da søvnen bliver lettere, og du vågner op nat efter nat og sveder eller fryser. Kroppen bliver stresset af den uro som er i kroppen og det vil påvirke hele din dag.

Nedsat sexlyst

– er hyppigt da slimhinderne producerer mindre fugt, bliver skeden mindre elastisk og mere tør, og det kan give gener i forbindelse med sex. Det er ikke noget man ønsker skal blive permanent, så behandlingen med akupunktur bør starte så tidligt som muligt, efter du får gener af overgangsalderen.

Akupunktur

– gør at du ikke behøver at være et omvandrende varmekraftværk. Når du er kommet i overgangsalderen er din krop i hormonel forandring, og netop disse forandringer kan give ovennævnte symptomer – og lykkeligvis er det i de fleste tilfælde muligt at lindre eller fjerne alle generne med akupunktur.

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark, vi er også en del af de danske akupunktører med mange specialer både i alternative behandlinger men også de forskellige former samt Kinesisk medicin På akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag, med forskellige lidelser.  Skal vi også hjælpe dig med din overgangsalder ? så har du det bedre i morgen.

Log in with your credentials

Forgot your details?