Overgangsalder og symptomer:

Hedeture

– er det mest udtalte symptom i forbindelse med overgangsalderen – læs mere her…

Humørsvingninger

– er et at de mest almindelige psykiske ubalancer som du kan møde i overgangsalderen. Du skylder dine omgivelser og din mand, at få gjort noget ved humørsvingninger. Det er jo ikke godt hvis dine ubalancer “overføres”, så din mands nerver bliver mere og mere tyndslidte. 😉

Nattesved

– er en stor irritationsfaktor, når du skal have dynen af og på flere gange om natten, og måske også har behov for at skifte sengetøj om natten.

Søvnforstyrrelser

– er også velkendt i overgangsalderen da søvnen bliver lettere, og du vågner op nat efter nat og sveder eller fryser. Kroppen bliver stresset af den uro som er i kroppen og det vil påvirke hele din dag.

Nedsat sexlyst

– er hyppigt da slimhinderne producerer mindre fugt, bliver skeden mindre elastisk og mere tør, og det kan give gener i forbindelse med sex. Det er ikke noget man ønsker skal blive permanent, så behandlingen med akupunktur bør starte så tidligt som muligt, efter du får gener af overgangsalderen.

Akupunktur

– gør at du ikke behøver at være et omvandrende varmekraftværk. Når du er kommet i overgangsalderen er din krop i hormonel forandring, og netop disse forandringer kan give ovennævnte symptomer – og lykkeligvis er det i de fleste tilfælde muligt at lindre eller fjerne alle generne med akupunktur.

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark, vi er også en del af de danske akupunktører med mange specialer både i alternative behandlinger men også de forskellige former samt Kinesisk medicin På akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag, med forskellige lidelser.  Skal vi også hjælpe dig med din overgangsalder ? Ring i dag og så har du det bedre i morgen.

Log in with your credentials

Forgot your details?