Forstoppelse

Forstoppelse (obstipation) behøver ikke at give anledning til bekymring, selv om det er noget du har kronisk eller tilbagevendende. Det er ikke altid at afføringsmidler, svesker og masser af vand er nok til at løse problemet. Nedenfor kan du læse mere omkring diarre, og ønsker du at fordybe dig i mave/tarmlidelser og vores forskellige behandlingsformer vi tilbyder hos dansk akupunktur kan du se mere på vores søsterside.

Diarre

Diarra (diarre) kan være forårsaget af virus og bakterier fra fødevarer eller andre smittekilder.Har du fået sådan en smitte bør du følge de almindelige råd fra lægen Har du derimod kronisk eller hyppigt tilbagevenende diarré kan
akupunkturbehandling hos en specialist være en meget effektiv metode til at få afføringen under kontrol igen.

Akupunkturbehandlingen

– har traditionelt gennem tiderne været anvendt til behandling, og genskabe balancen i kroppen, så symptomerne minskes efterhånden som man modtager akupunktur. Selv ved kroniske tilstande i mave- tarmsystemet, ses bedring efter ganske få behandlinger, men man må naturligvis påregne flere behandlinger hvis tilstanden har været kronsik igennem længere tid.

Hos mange som har mave- tarmsymptomer ses ofte flere andre tilstande
som bør behandles samtidig fx:

  • depression
  • i forb. med overgangsalder
  • menstuationssmerter
  • stress

 

 

Vi er blandt de absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag. Skal vi også hjælpe dig med din forstoppelse ?

Log in with your credentials

Forgot your details?