Hovedpine

Lidelser

Har du hovedpine?

Det er en af de mest almindelige lidelser, som oftest klares med en hovedpinepille. Er der imidlertid tale om hyppige tilfælde af generende smerter i hovedet, er det en god ide at gøre noget alvorligt ved problemet.

Langvarig indtagelse af smertestillende piller kan have den stik modsatte effekt, nemlig at det ender med at fremkalde hovedpine.

Meget ofte er hovedpine begrundet i spændinger i muskulaturen på ydersiden af hovedet, nakken eller skulderne. Det fremkalder krampelignende smerter, som kan være særdeles smertefulde.

Akupunkturbehandling mod migræne

Er en af de mest effektfulde måder til at skabe cirkulation og afslapning i muskler. Smertelindringen er normalt omgående og ganske få behandlinger kan give en varig bedring. Der kan naturligvis være andre underliggende årsager til gentagne problemer med hovedpine. Ved en samtale om dine symptomer kan Vi rådgive dig om eventuelt andre tiltag.

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag. Skal vi også hjælpe dig med din hovedpine migræne ?

Log in with your credentials

Forgot your details?