Prostata

-Det hyppigste symptom på forstørret blærehalskirtel prostata ( prostataitis ) er hyppig vandladning både dag og nat samt svag urinstråle, fordi det er svært at tømmer blæren helt. Der kan også være svien og smerte i forbindelse med vandladningen, samt at det kan være svært at holde på vandet. Forstørret prostata er ikke kræft, men da symtomerne kan være næsten identiske, skal du altid opsøge din praktiserende læge for yderligere undersøgelse af prostata.

Akupunktur for prostata & prostatitis

I Den kinesiske medicin beskrives forstørrelse af blærehalskirtelen prostata med nyre-mangel. I på midaldrende mænd falder nyre energien,  hvilket resulterer i en reduktion af kønshormoner og nedsætter ens seksuelle energi, som påvirker funktionen og omsætning af prostata. Kinesisk medicinsk teori har altid postuleret, at mangel Qi (energi)forårsager hævelsen, derfor er den manglende Qi (energi) i prostatakirtlen der får den til at forstørre og det forårsager hvad der er kendt i Vesten som godartet

prostatahyperplasi.

For at kompensere for denne nedgang, har mænd i Kina historisk brugt akupunktur behandlinger til at forbedre cirkulation og energi i prostata.

For at understøtte effekten af akupunktur, har de også brugt kinesiske urter i traditionelle plantestoffer til at genopfylde nyre essens. Således akupunktur og kinesisk urtemedicin bidrage til at normalisere prostata funktion og begrænse udvidelsen.

Akupunktur - Prostatitis

Prostatitis er en betingelse forårsaget når prostata bliver inficeret eller betændte.

I den vestlige medicin er svaret behandlet med kraftfulde antibiotika. Denne behandling er sædvanligvis effektiv, når bakterielle infektioner er årsagen, men undertiden disse medikamenter anvendes, selv når bakterier ikke er til stede.

De i ikke-inficeret prostatitis, kan akupunktur være en sikrere og mere effektiv måde at lindre denne smertefulde tilstand.

Akupunktur

– sikrer, som noget af det første, at du igen kan begynde at sove hele natten, fordi du undgår sjat pisseri.

Akupunkturen evner at genoprette den naturlige formåen til at tømme blæren, og derved belastes kroppen mindre, og du bliver smertefri.

 

Akupunkturbehandling for prostata bør altid overvejes inden medicin eller operation. Der ses også seksuelforstyrrelser iforb. med prostata, og det er velkendt at mænd i Kina traditionelt har brugt akupunktur til at vedligeholde en høj seksuel formåen, højt op i alderen.

 

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker med prostata hver uge.

Skal vi også hjælpe dig med din prostata problemer ?

yderlige informationer
Akupunktur kan være en effektiv behandlingsmetode til mænd, der lider af prostataproblemer. Prostata er en kirtel, der findes hos mænd og har til opgave at producere den væske, der udgør en del af sæden. Desværre kan forskellige problemer opstå i prostata, såsom prostatakræft, prostatitis og forstørrelse af blærehalskirtlen, hvilket kan forårsage symptomer som hyppig vandladning både dag og nat, en svag urinstråle og smerter under vandladning.
Mange mænd med prostataproblemer forsøger forskellige former for medicin eller endda kirurgi for at lette deres symptomer. Men der er også alternative behandlingsmetoder, der kan lindre symptomerne og forbedre livskvaliteten for disse patienter. Akupunktur er en af disse alternative metoder.
Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsmetode, der involverer indsættelse af tynde nåle i specifikke punkter på kroppen. Disse punkter siges at være forbundet med kroppens energibaner, og ved at stimulere disse punkter kan man genskabe balancen i kroppen og lindre symptomerne.
Ved prostataproblemer kan akupunktur hjælpe ved at reducere inflammation og forbedre blodcirkulationen i prostataområdet. Dette kan lindre smerter og forbedre urinstrømmen, hvilket kan reducere hyppigheden af vandladning både dag og nat. Desuden kan akupunktur også styrke immunforsvaret og forbedre patientens generelle helbredstilstand.
Selvom akupunktur ikke kan helbrede prostataproblemer som prostatakræft, prostatitis eller forstørrelse af blærehalskirtlen, kan det være en nyttig behandling til at lindre symptomerne og forbedre livskvaliteten. Det kan også være et godt supplement til konventionel medicin, da det kan hjælpe med at reducere behovet for smertestillende medicin eller andre former for medicin.
Når man beslutter sig for at prøve akupunktur som en alternativ behandling for prostataproblemer, er det vigtigt at finde en erfaren og veluddannet akupunktør. Akupunktur skal udføres af en professionel, der har erfaring med at behandle prostatarelaterede problemer.
Så hvis du lider af prostataproblemer som prostatakræft, prostatitis, forstørrelse af blærehalskirtlen eller oplever symptomer som hyppig vandladning både dag og nat, en svag urinstråle, smerter eller svært ved at urinere, kan akupunktur være en effektiv behandlingsmetode for dig. Det kan lindre symptomerne og forbedre din generelle livskvalitet.

Log in with your credentials

Forgot your details?