Prostata

-Det hyppigste symptom på forstørret blærehalskirtel prostata ( prostataitis ) er hyppig vandladning både dag og nat samt svag urinstråle, fordi det er svært at tømmer blæren helt. Der kan også være svien og smerte i forbindelse med vandladningen, samt at det kan være svært at holde på vandet. Forstørret prostata er ikke kræft, men da symtomerne kan være næsten identiske, skal du altid opsøge din praktiserende læge for yderligere undersøgelse af prostata.

Akupunktur for prostata & prostatitis

I Den kinesiske medicin beskrives forstørrelse af blærehalskirtelen prostata med nyre-mangel. I på midaldrende mænd falder nyre energien,  hvilket resulterer i en reduktion af kønshormoner og nedsætter ens seksuelle energi, som påvirker funktionen og omsætning af prostata. Kinesisk medicinsk teori har altid postuleret, at mangel Qi (energi)forårsager hævelsen, derfor er den manglende Qi (energi) i prostatakirtlen der får den til at forstørre og det forårsager hvad der er kendt i Vesten som godartet

prostatahyperplasi.

For at kompensere for denne nedgang, har mænd i Kina historisk brugt akupunktur behandlinger til at forbedre cirkulation og energi i prostata.

For at understøtte effekten af akupunktur, har de også brugt kinesiske urter i traditionelle plantestoffer til at genopfylde nyre essens. Således akupunktur og kinesisk urtemedicin bidrage til at normalisere prostata funktion og begrænse udvidelsen.

Akupunktur - Prostatitis

Prostatitis er en betingelse forårsaget når prostata bliver inficeret eller betændte.

I den vestlige medicin er svaret behandlet med kraftfulde antibiotika. Denne behandling er sædvanligvis effektiv, når bakterielle infektioner er årsagen, men undertiden disse medikamenter anvendes, selv når bakterier ikke er til stede.

De i ikke-inficeret prostatitis, kan akupunktur være en sikrere og mere effektiv måde at lindre denne smertefulde tilstand.

Akupunktur

– sikrer, som noget af det første, at du igen kan begynde at sove hele natten, fordi du undgår sjat pisseri.

Akupunkturen evner at genoprette den naturlige formåen til at tømme blæren, og derved belastes kroppen mindre, og du bliver smertefri.

 

Akupunkturbehandling for prostata bør altid overvejes inden medicin eller operation. Der ses også seksuelforstyrrelser iforb. med prostata, og det er velkendt at mænd i Kina traditionelt har brugt akupunktur til at vedligeholde en høj seksuel formåen, højt op i alderen.

 

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker med prostata hver uge.

Skal vi også hjælpe dig med din prostata problemer ?

Log in with your credentials

Forgot your details?