Svimmelhed

Lidelser

En kompliceret lidelse

– at diagnostisere. Vi er glade for at De Danske klinikker har en af Danmarks førende posturologer ansat.

Lidelsen svimmelhed, kan komme af mange forskellige grunde og det er også derfor at svimmelhed er en kompliceret lidelse. Derfor arbejder vi på Akupunkturklinikken med hele kroppen i behandlingerne samt indgår der forudgående samtaler og analyser inden nogen former for behandling finder sted. Du kan læse mere om hvordan akupunktur virker og hvordan vi kan hjælpe dig her

Fordi vi går grundig til værks inden, under og efter behandling gør at vi er blandt de absolutte bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag.

Foruden har vi uddannelserne og har arbejdet med akupunktur i mere end 20 år. Alle akupunktører hos Dansk Akupunktur er RAB registrerede akupunktører og medlem af Danske Akupunktører.

 

Registreringsordningen RAB er at give brugere af akupunktur, en bedre mulighed for at kunne identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, idet de registrerede akupunktører får en eneret til at benytte titlen registreret alternativ behandler (RAB) og registreret akupunktør. Kravene er fastsat af den forening, som den
alternative behandler er registreret i, idet der dog i lovgivningen bl.a. er stillet minimumskrav vedrørende den uddannelsesmæssige baggrund og foreningens regelsæt for god klinisk praksis.

 

Skal vi også hjælpe dig med din svimmelhed?

Log in with your credentials

Forgot your details?