Stress & mentalt

Lidelser

Hvad er stress?

Det er et udtryk for en kraftig disharmoni i hele kroppen, forårsaget af, at man i lang tid har været udsat for vedvarende negative påvirkninger f.eks. for højt arbejdspres, mobning, ægteskabelige problemer osv. Disse skadelige påvirkninger kan føre til svækkelser i flere af kroppens organer og det nødvendige samspil, der er grundlaget for vores velbefindende, ophører med at fungere eller svækkes betydeligt.

Akupunkturbehandling

Tager sigte på at stimulere kroppens medfødte evne til at helbrede sig selv. På baggrund af en grundig samtale om problemerne kan jeg danne mig et overblik over hvilke organer, der er belastede og trænger til at blive stimuleret. På det grundlag fastlægger vi en behandlingsplan. I takt med at de svækkede organer genvinder deres styrke forsvinder stresssymptomerne og livets positive sider bliver igen de dominerende. Akupunkturen kan også være en værdifuld støtte og et godt supplement til andre stress-behandlingstiltag – f.eks. psykologhjælp
og lignende.

 

Vi er blandt de så absolute bedste akupunktører i Danmark og i Akupunkturklinikken hjælper vi mange mennesker hver dag. Skal vi også hjælpe dig med din stress ?

Log in with your credentials

Forgot your details?